Hastighedsoptimering

Core Web Vitals, herunder pagespeed er 2022´s helt store "buzzword" - og med god grund...

Din samlede Core Web Vitals score har direkte indvirkning på dine placeringer på Google og andre søgemaskiner.

Vi har eksperter som "nørder" dette emne helt ned i detaljen, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig og din forretning til nye højder.

Bewise arbejder med hastighedsoptimering af DanDomain webshops

Priser på hastighedsoptimering

PRO Optimering
9.995,- / éngangsbetaling
 • Tjek +80 Google Mobile
 • Tjek +80 Google Desktop
 • Tjek Gennemgang af opsætning
 • Tjek Optimering af kodestruktur
 • Tjek Billedoptimering
 • Tjek Forbedring af CLS (Cumulative Layout Shift)
Vedligehold
499,- / hver anden uge

Vi kan ikke diktere det, men vi anbefaler på det kraftigste, at I vælger en løsning hvor vi, efter fuld optimering, vedligeholder de gode resultater vi skaber.

For at pengene ikke er spildt, og placeringerne forbliver gode, er det vigtigt hele tiden at optimere på alt det vi udarbejder i "PRO Optimering".

Hver anden uge, går vi vores tjekliste igennem, og sikre os de gode resultater er vedvarende.

Jeg vil gerne høre mere Ovenstående priser er ekskl. moms og er kun gældende for alle DanDomain Webshop kunder.

Hastighedsoptimering - Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvilke fordele er der ved hastighedsoptimering?

Listen er lang, og der er i den grad "value for money". En god hastighed / pagespeed score har direkte indvirkning på flere omkostning- og indtægtskilder


Nævneværdige fordele ved hastighedsoptimering

 1. Bedre rangering på Google og andre søgemaskiner

  En af de vigtigste faktorer for ranking, er en god hastighed/pagespeed.

 2. Besparelse på annoncebudget

  Google beregner din annoncepris ud fra et begreb de kalder "Quality Score". Din Quality Score kan være mellen 1 og 10, hvor 10 er bedst. Ved at øge din Quality Score, kan du få dine annoncer vist oftere, øge din position/rangering og sænke din annoncepris, også kaldet CPC (Cost Per Click).

 3. Bedre brugeroplevelse

  En hurtig webshop er en god webshop for dine kunder. Med den ekstremt korte reaktionstid vi har, er det vigtigt at dine kunder oplever en problemfri færden gennem din webshop, og på den måde ikke bliver negativt stimuleret og hermed får mindre købelyst.

 4. Bedre muligheder for dybere indeksering

  Med en hurtig webshop, giver du Google de rette og mest optimale betingelser for at crawle din webshop. Googles robotter som er dem der crawler din webshop, arbejder med et såkalt "crawl budget". Det er et udtryk for hvor mange sider den når at indeksere udfra en specifik tidsperiode. Jo hurtigere din webshop er, jo flere sider når Googles robotter at indeksere, og jo flere sider får du på Google.

 5. Bedre konverteringsrate

  Hastighed er altafgørende for en god konverteringsrate. Konverteringsrate er det tal vi opererer med, når vi måler hvor meget vi får ud af vores besøgende. Eksempel: Vi har 100 besøgende, og 2 ordrer. Dette giver en konverteringsrate på 2%. Ved at hastighedsoptimere, kan vi øge denne procentsats, og dermed få flere ordrer ud af vores besøgende, som jo i første omgang har kostet penge at anskaffe, eksempelvis via betalt annoncer eller lignende.

 6. Større reach på sociale medier

  Når vi taler om Social Ads og reach, så har din webshops hastighed en positiv effekt på det vi kalder "reach". Reach er den rækkevidde vi kan ramme indenfor vores brugte annoncekroner. Denne rækkevidde bliver bredere ved at have en hurtig webshop, og du får dermed flere til at se dine annoncer i nyheds-feed, hvilket i sidste ende giver en højere ROI (Return Of Investment)

Hvordan kan jeg se min hastighed på min webshop?

Du kan se dine hastighedstal via Google PageSpeed Insight, GTmetrix.com og Pingdom.com.

Kan i optimere min Core Web Vitals?

Ja! Vi nørder optimering af Core Web Vitals hele tiden, og følger med i nyeste trends og tendenser. Vi ved hvor vigtigt dette emne er for en webshops rangering på Google og andre søgemaskiner. Vores råd er derfor at en hver webshop, bør prioritere det meget højt.

Kan I vedligeholde hastigheden på min webshop?

Ja, vi anbefaler at I vælger vores oventående løsning med vedligeholdelse. På den måde sikre vi os, at det arbejde vi laver, forbliver godt. Vi ser alt for ofte, at et godt hastighedsresultat, hurtigt bliver mindre godt, da den normale drift ikke har den nødvendige fokus på hastighedsoptimering.

Er min webshop nede mens I hastighedsoptimerer?

Nej, din webshop webshop er ikke nede på noget tidspunkt, mens vi hastighedsoptimerer. Vi arbejder i baggrunden, så dine kunder opdager intet.

Kan hastigheden på min webshop falde efter I har optimeret?

Ja, det kan den. Derfor anbefaler vi at I vælger vores forslag til vedligeholdelse. Grunden til at hastigheden kan falde, kan være rigtig mange. Ofte er det produktoprettelse, nye billeder, ændring af design, nye tilbudsbannere, kode fra trejdepartsmouler. Listen er lang, og det kan hurtigt blive uoverskueligt hvis man ikke har kompetencerne til at holde hastigheden ved lige.

Kan I garantere at min hastighed bliver forbedret?

Ja, vi kan med 100% sikkerhed garantere at vi kan opnå de bedste resultater.

Jeg har flere webshops. Kan jeg få rabat?

Vi laver gerne en god pris hvis du har flere webshop som skal hastighedsoptimeres.

Hvordan får jeg en hurtig webshop?

Det gør du ved, at optimere din hardware, din backend/administration og din frontend. Hardware er i dette tilfælde det DanDomain hoster for dig.

Pagespeed
& Core Web Vitals
100 Performance
100 Accessibility
100 Best Practices
100 SEO
Core Web Vitals Mobile Core Web Vitals Desktop
“Speed is
everything”
 • Øg dine placeringer på Google
 • Øget ROI grundet big performance
 • Mindre Bouncerate, øget trustfactor

Forbedre din
Core Web Vital score
& Pagespeed


Simon er en glad CEO, men hvorfor?

Fordi vores "tech-nørder" har knækket koden indenfor Core Web Vitals og generel pagespeed optimering på DanDomain webshop. Med hundredevis af timer brugt på at nørde emnet omkring Core Web Vitals, får vi i dag det maksimale resultat ud af alle vores kunders webshop. Vi ved hvor meget det betyder for vores kunder


Vi forbedre din webshop

Lyder det nørdet? Det er det også.
Derfor skal I lade os klare opgaven, og istedet fokusere på jeres forretning.

Simon
let´s bewise
together
Illustration
Lad os samle brikkerne!
Vi starter med en snak...
LukLuk
Vi hjælper dig....

Vi har hjulpet nogle af danmarks førende e-commerces til success, så hvorfor ikke trække på vores erfaring? Lad os komme igang...

7199 2207

Bewise ApS
P. Nørkjærs Plads 4, 9800 Hjørring
CVR: 38171658
info@bewise.dk