Digital
markedsføring

Digital markedsføring, herunder SEO (søgemaskineoptimering), Google Ads (Betalt annoncering), SoMe (Social markedsføring) samt email marketing er nogle af de emner du skal arbejde med, hvis du vil opnå succes med din webshop.

Vi har årevis erfaring med digital markedsføring og rådgivning indenfor områedet. Kendskab og Bewise har haft et succesrigt samarbejde igennem mere end 5 år, og har mange vækstrejser sammen.

Bewise arbejder ikke praktisk med digital markedsføring, hvorfor vi har et stærkt samarbejde med René og teamet hos Kendskab, som består af ca. 20 specialister på hvert sit felt. Som kunde hos Bewise kan vi derfor tilbyde en 360 graders e-handelsløsning, hvor vi bidrager med det bedste fra begge verdener, nemlig design, udvikling og digital markedsføring.

Digital Markedsføring

Et stærkt samarbejde skaber succes for vores kunder

Bewise Kendskab
Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering skal være et fokusområde i din digitale marketingstrategi.

Hvorfor? Fordi det styrker din bundlinje og skaber en stabil og vedvarende indtjening, modsat betalt annoncering som stopper den dag du stopper dine annoncer.

Med den rette søgemaskineoptimering, vil du over tid få bedre og bedre placeringer/rangering på Google og andre søgemaskiner, såsom Bing, Youtube, Amazon mv. hvilket fører til flere besøgende og større indtjening.

Annoncering (Paid Ads)

Betalt annoncering på eksempelvis Google, kaldes Google Ads. Google Ads er en hurtig og effektiv måde at få relevant trafik ind på din webshop fra dag ét. Du kan målrette annoncer, så de meget præcist rammer den målgruppe du ønsker besøger dine produkter.

Relevans er keyworded. Dine annoncer skal have relevans, så det Google viser sine brugere er relevante annoncer. Det er derfor vigtigt hele tiden at arbejde med sine annoncer, og konstant optimerer dem til at performe maksimalt.

Det vil i sidste ende give dig en bedre konverteringsrate, og du vil tjene mere på dine annoncer.

Social Media (SoMe)

SoMe er en forkortelse af Social Media, herunder Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat, TikTok mm. For at opnå succes ved brug af sociale medier som marketingkanal, er det vigtigt at få defineret en klar SoMe strategi.

Med en stærk SoMe strategi, får du flere følgere, større engagement og til sidst flere salg. Det handler i høj grad om at få defineret sin målgruppe meget klart og tydeligt, så dine annoncer performer maks muligt.

Email marketing

Fra leads til kunder. Email markedsføring er en effektiv og relevant kanal at benytte i din markedsføringsstrategi. Email markedsføring kan være en rigtig stærk kanal med høj konverteringsrate til meget få penge.

Igen handler det om at få defineret din målgruppe, så det content du sender ud til dine kunder er relevant. En balance mellem nyttig information og hardcore salg er nøgleordet.

Husk at overholde lovgivningen!

Er du også ambitiøs og vil skabe en god forretning med din webshop – så lad os tage en snak.
Jeg vil gerne høre mere
let´s bewise
together
Illustration
Lad os samle brikkerne!
Vi starter med en snak...
LukLuk
Vi hjælper dig....

Vi har hjulpet nogle af danmarks førende e-commerces til success, så hvorfor ikke trække på vores erfaring? Lad os komme igang...

7199 2207

Bewise ApS
P. Nørkjærs Plads 4, 9800 Hjørring
CVR: 38171658
info@bewise.dk